Mutta minullakin on toki herkkuni. Viime viikonlopun leffaillan naposteltavana toimi Possun tekemä herkullinen kuivaliha, joka nousi samantien yhdeksi lempiherkukseni.
Tänään valmistin erästä toista lempiherkkuani. Tämän herkun valmistus on turhankin helppoa, ja se on kaiken lisäksi terveellistä! :) Kyseessä on raaka rasvainen kala eli graavilohi.
Graavilohta varten tarvit lohta, foliota (voi korvata muovikelmulla), suolaa ja valinnaisia mausteita. Minulla oli käytössä tänään kuvassa näkyvät tilli ja valkopippuri. Valmis kalamausteseos sopinee myös.
Lohi siis suolataan, maustetaan ja kääritään folioon. Mikäli kalapaloja on useampi, kannattaa ne pakata folioon päällekkäin lihapuolet vastakkain. Lohipaketti laitetaan jääkaappiin maustumaan.
Pupu
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti